Onze fysiotherapeuten behandelen klachten en blessures van spieren, banden, zenuwen, gewrichten en botten. Doel van fysiotherapie is doorgaans spieren en gewrichten soepeler en steviger te maken. Bijvoorbeeld bij nek-, en rugpijn of bij schouderpijn.

De behandeling

Een eerste behandeling in onze praktijk voor fysiotherapie in Harderwijk bestaat uit een intake en onderzoek. Dit om te beoordelen of u bij ons op het juiste adres bent. Wij noemen dit een screening. Vervolgens gaan we een uitgebreide anamnese afnemen waarin wij uw klachten bespreken. Daarin komt uw functioneren in het dagelijks leven en mede uw beperkingen hierin aan bod. Wanneer wij dit in kaart hebben gebracht gaat de therapeut over tot het lichamelijk onderzoek.

Aan de hand van de uitkomsten van het lichamelijk onderzoek komt de therapeut tot een fysiotherapeutische conclusie. De fysiotherapeut bespreekt met u deze conclusie, geeft voorlichting en advies omtrent uw klachten. Samen met u wordt een passend behandelplan opgesteld. De therapeut bespreekt met u de haalbare doelen in het behandelplan.  Als u akkoord gaat met het besproken behandelplan kunnen wij de behandeling starten.

fysiotherapieDe basis van een goede conditie is een soepel en goed functionerend bewegingsapparaat. Uw leven lang volledige bewegingsvrijheid: dat is ons streven. Daarin zijn wij ambitieus. Want het gaat om uw gezondheid. Onze doelstellingen zijn altijd haalbaar en verantwoord.
Het behandeltraject wordt altijd afgesloten met een eindevaluatie waarin de therapeut met u het eindresultaat bespreekt en ook meetbaar maakt d.m.v. een lichamelijk onderzoek en het afnemen van enkele vragenlijsten.

Afspraak maken?

U kunt zonder verwijzing bij een van onze fysiotherapeuten terecht. Alle therapeuten zijn CKR geregistreerd en aangesloten bij het KNGF. Een afspraak maken kan gemakkelijk, neem contact met ons op via de contactpagina of mail gemakkelijk naar jens@fitention-fysiotherapie.nl of emmy@fitention-fysiotherapie.nl.