Revalidatie

Een belangrijk onderdeel van de fysiotherapie is de revalidatie na bijvoorbeeld een chirurgische ingreep. Bij ons bent u dan hiervoor aan het juiste adres. Wij begeleiden uw herstel traject na bijvoorbeeld plaatsing van een nieuwe knie of heup. Ook staan wij voor u klaar voor het revalideren na een hernia operatie. Na het samen opstellen van uw persoonlijke doelen in het revalidatie traject kunnen wij starten met het behandelplan.

Tijdens een revalidatie kan het noodzakelijk zijn om uw stabiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen te gaan trainen. Wij kunnen hiervoor gebruik maken van de ruime oefenzaal van Harderwijk Fitness om u op het gewenste niveau te brengen.

De behandelingen vallen onder de reguliere fysiotherapie.  Een verwijzing van de specialist kan wel van belang zijn voor de eventuele vergoeding van uw zorgverzekering.  Kijk voor de voorwaarden van uw verzekering in uw polis.

Oefentherapie

Wij bieden graag een goede totaalbehandeling. Daarom kunnen alle patiënten bij Fitention Fysiotherapie terecht voor een medische trainingstherapie. U kunt terecht in de ruime oefenzaal van Harderwijk Fitness voor een training onder begeleiding van een fysiotherapeut. U kunt werken aan de spiergroepen, uw conditie of ter verbetering van eventuele (chronische) klachten. Heeft u vragen of wilt u hierover meer weten, neem dan via onze contactpagina contact met ons op of mail naar jens@fitention-fysiotherapie.nl.

Fysio herstel