NIEUWSfysio netwerk

Fitention Fysiotherapie is toegetreden tot het fysionetwerk van Annatommie mc. Het is een uitgebreid medisch centrum waarbinnen ervaren orthopedisch chirurgen, radiologisch laboranten, radiologen, fysiotherapeuten, sportartsen, anesthesisten en ondersteunend personeel nauw samenwerken. Aangezien Fitention Fysiotherapie vanaf nu korte lijnen heeft met het medisch centrum kunnen wij ervoor zorgen dat u via ons snel wordt ingepland voor een eerste consult.

Wanneer wij u advies geven om voor specifieke diagnostiek en/of behandeling naar Annatommie mc te gaan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen terecht kunt bij de juiste specialist. Om het traject in werking te zetten heeft u alleen een verwijzing nodig van uw huisarts.

Om direct de juiste diagnose te stellen beschikt Annatommie mc over röntgen- en echoapparatuur. In de vestiging in Amersfoort is tevens een “open” MRI aanwezig. Juist bestemd voor claustrofobische en/of zwaarlijvige patiënten.

Klachten behandelen

Na het onderzoek bespreekt u samen met de specialist het behandelplan. Het streven is om niet te opereren en juist d.m.v. fysiotherapie / manuele therapie te proberen de klachten te verhelpen. Hiervoor bent u bij Fitention Fysiotherapie op het juiste adres. Wij gaan dan in samenwerking met Annatommie mc met u aan de gang om de behandeldoelen te behalen. Hierbij blijven wij in overleg met de specialisten.

Als fysiotherapie praktijk in Harderwijk zijn wij erg blij met deze samenwerking en onze toetreding tot het fysionetwerk van Annatommie mc.

Klik voor meer informatie over Annatommie mc.