Jens

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink, geboren en getogen in Harderwijk. Al mijn hele leven heb ik een fascinatie voor en sport en de werking van het menselijk lichaam. Het duurde dan ook niet lang tot ik wist wat ik later wou worden, Fysiotherapeut.
Na jaren in de revalidatie, sport en in reguliere praktijken ervaring op te hebben gedaan ben ik sinds 2014 zelfstandig fysiotherapeut en sinds 2015 eigenaar van Fitention. Hier begeleiden we mensen op het gebied van sport, voeding en sinds 2016 mogen we hier ook Fysiotherapie praktiseren. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme mensen te helpen bij het behalen van hun doelen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, tot snel!

Neem contact op met Jens via: Jens@fitention-fysiotherapie.nl

 


Emmy

Emmy Verbeek-van Rij

Hoi! Mijn naam is Emmy Verbeek-van Rij en ik ben sinds 2005 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.
In 2009 heb ik de master opleiding manuele therapie (SOMT) en in 2017 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgerond. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd en ben ik ervaren in het behandelen met Dry Needling, medical taping en op het gebied van klachten aan het bekken-, en of lage rugklachten tijdens en na de zwangerschap.
Sinds 2018 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart en kan ik dit nu met veel plezier voortzetten onder de naam van Fitention-fysiotherapie.
Het leuke aan mijn vak vind ik om samen met u te werken aan uw op maat gestelde doelen en te zorgen voor een sterker en gezonder lichaam. Mijn enthousiasme, kennis en ervaring staan voor u klaar!

Neem contact op met Emmy via: Emmy@fitention-fysiotherapie.nl


Sjors UitermarkSjors Uitermark

Hallo! Mijn naam is Sjors Uitermark en ik ben sinds 2008 fysiotherapeut en master in de manuele therapie. Daarnaast heb ik ruime ervaring en opleiding in sport, revalidatie training en personal training. In mijn zorg verlenende werk ben ik gespecialiseerd in rugklachten en sport overbelasting klachten in de benen.

Ik geloof dat een klacht, zeker als die er wat langer is of als recidive terugkomt, geen opzichzelfstaand probleem is. Daarom behandel ik de mens als geheel. Dat houdt in dat we naast het fysieke beweging onderzoek en behandeling, analyseren welke factoren verantwoordelijk zijn omtrent het ontstaan van de klacht. Hierdoor kunnen wij na het verhelpen van de klacht er samen zorg voor dragen dat jij weet hoe je kunt voorkomen dat de klacht terug komt.

Als trainer en coach schep ik er het grootste plezier in om jou helpen in te zien wat jij allemaal zelf kan en om te ervaren hoe ver je daar mee komt. Voorkomen is immers beter dan genezen! Als er dan toch nog een klacht ontstaat lever ik de beste en doelmatige zorg die je dan nodig hebt.

De missie. Dat ben jij!

Neem contact op met Sjors via: Sjors@fitention-fysiotherapie.nl


Al onze therapeuten zijn BIG en CKR geregistreerd.  Wij werken volgens de laatste KNGF-richtlijnen.

Jens van den Brink: BIG – 99920327104

Emmy Verbeek-van Rij:  BIG – 49063997804