Jens

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink, geboren en getogen in Harderwijk. Al mijn hele leven heb ik een fascinatie voor en sport en de werking van het menselijk lichaam. Het duurde dan ook niet lang tot ik wist wat ik later wou worden, Fysiotherapeut.
Na jaren in de revalidatie, sport en in reguliere praktijken ervaring op te hebben gedaan ben ik sinds 2014 zelfstandig fysiotherapeut en sinds 2015 eigenaar van Fitention. Hier begeleiden we mensen op het gebied van sport, voeding en sinds 2016 mogen we hier ook Fysiotherapie praktiseren. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme mensen te helpen bij het behalen van hun doelen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, tot snel!

Neem contact op met Jens via: Jens@fitention-fysiotherapie.nl

 


Emmy

Emmy Verbeek-van Rij

Hoi! Mijn naam is Emmy Verbeek-van Rij en ik ben sinds 2005 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.
In 2009 heb ik de master opleiding manuele therapie (SOMT) en in 2017 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgerond. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd en ben ik ervaren in het behandelen met Dry Needling, medical taping en op het gebied van klachten aan het bekken-, en of lage rugklachten tijdens en na de zwangerschap.
Sinds 2018 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart en kan ik dit nu met veel plezier voortzetten onder de naam van Fitention-fysiotherapie.
Het leuke aan mijn vak vind ik om samen met u te werken aan uw op maat gestelde doelen en te zorgen voor een sterker en gezonder lichaam. Mijn enthousiasme, kennis en ervaring staan voor u klaar!

Neem contact op met Emmy via: Emmy@fitention-fysiotherapie.nl


Al onze therapeuten zijn BIG en CKR geregistreerd.  Wij werken volgens de laatste KNGF-richtlijnen.

Jens van den Brink: BIG – 99920327104

Emmy Verbeek-van Rij:  BIG – 49063997804